Om Tilberedt
Agter Tilberedt
Køleren på både er ofte en stor strømsluger. Så selv om man sejler flere døgn for sejl, eller ligger på en idyllisk ankerplads med vid udsigt, kan det være nødvendigt at starte bådens motor, så der kan laves strøm.
Jeg opdagede at man ved hjælp af en trykkoger og glas med låg kan tilberede mad, der kan holde sig i mange måneder ved stuetemperatur. Siden har jeg nørdet opskrifter og smagsgivere og i dag er Tilberedt rykket ind i et professionelt køkken. Maden bliver stadigvæk håndlavet efter gamle kendte og enkle principper, der fremmer den gode smag.
Tilberedt er mad, der bare holder
Siden oldtiden er der opfundet mange konserveringsmetoder, som stadig bruges i dag.
For eksempel tørring, saltning, rygning og nedkøling. Vi varmekonserverer vores tilberedte retter i en computerstyret autoklave, som er en steriliseringsmaskine, der hjælper os med at undgå tilsætningsstoffer. Sådan kan vi opretholde den gode smag, høje kvalitet og længste holdbarhed hver gang.
Mad- og kultur konservering går hånd i hånd
Mad og kultur er uadskillelige. Konserveringen af mad har sikret vores overlevelse i svære tider og muliggjort lange rejser. Det har trukket så dybe spor, at vi forbinder de smage, som opstår under konservering, med specifikke kulture og opskrifter. En del af vores retter er inspireret af disse smage. Find opskrifter og inspiration.
Friske råvare holder længere
Vi bruger friske kvalitetsråvare, så konserveringen bliver optimal. Maden skal smage af noget og derfor er smag vigtigere for os end fedtprocenter. Vores retter er håndlavede fra bunden, helt ned til bouilloner og syltede sager, som vi bruger som smagsgivere. Vi laver både gode danske klassikere og vegetar- og veganerretter.
Et godt måltid ved hånden. Altid
Boller i karry, Kikærte curry, Paprikagryde med Halloumi og Sprængt gris med
hvide bønner. Vi har noget til enhver smag, som kan holde sig i mindst 1 år uden for køl, så du kan få et ærligt måltid klar på 10 minutter. Altid.