Ingredienser
Økologisk kartoffel, Økologisk hakket Tomat, Egen grøntsagsbouillon (selleri, Soja (hvedemel), Æblecider (sulfitter)), Økologisk kikærter, Økologisk ingefær, Økologisk lime saft og reven skræl, Soja sauce (sojabønner, salt, hvedemel), Økologisk chili, Økologisk hvidløg, Salt, Korianderfrø, Hel Spidskommen, Karry
Tilberedning
Indhold fra glas kommes i en gryde og varmes langsomt op. Saucen skal evt. jævnes med 2-4 spsk. majsstivelse per glas, oprørt i lidt koldt vand. Tilsættes lidt af gangen under omrøring. Tykner først når retten koger. Smages eventuelt til med lidt salt
OBS: Der skal bruges 2 friske æg, per 2 portioner, der laves til røræg og blandes i den varme ret, før den serveres
Kan anrettes fint på et fad med friske agurkestykker rundt om og frisk koriander på toppen. Et groft brød til er perfekt
Retten kan forlænges ved at tilsætte yderligere kogte kartofler i tern