Lam med bacon og appelsin

En ret for de der elsker smagen af lam, med bouillon kogt på afpuds for ekstra smag af lam
Tilsætning af bacon og enebær giver dybde i denne ret. Oveni kommer så friskheden fra appelsin og et strejf af rosmarin

kr. 75,00kr. 145,00

Ingredienser

Lammekød, Egen grøntsagsbouillon (æbleeddike (sulfitter), soja (hvedemel), selleri); Økologisk løg, Økologisk gulerod, Økologisk appelsin, Økologisk piskefløde, Bacon, Æblecider (sulfitter), Økologisk hvidløg, Salt, Enebær, Rosmarin.

 

Tilberedning

Indholdet fra glas kommes i en gryde og varmes langsomt op. Saucens konsistens kan justeres med majsstivelse som er rørt op i lidt koldt vand. Brug lidt af gangen, saucen tykner først når den koger. Smages eventuelt til med lidt salt.

Serveres med nye kartofler i sæsonen og ellers går asparges kartofler godt til, pyntet med persille.
En grøn salat med røde granatæble kerner på toppen vil være flot på bordet ved siden af.

Retten kan forlænges ved at tilsætte grønne bønner og yderligere bouillon

Næringsindhold pr. 100 g

  • Energi, kJ  447
  • Energi, kcal  107
  • Fedt, g  5,2
    •  heraf mættede fedtsyrer, g  2,2
  • Kulhydrat, g  2,6
    • heraf sukkerarter, g  1,7
  • Kostfibre, g  1,0
  • Protein, g  11,8
  • Salt, g  1,0
Bedst før: 1 år efter produktions dato Efter åbning: 3-5 dage i køleskab