Ingredienser
Kylling, Økologisk gulerod, Økologisk champignon, Økologisk løg, Bacon, Egen Kyllingebouillon (selleri),
Økologisk piskefløde, Rødvin, Økologisk hvidløg, Salt, Stærk Paprika.
Tilberedning
Glassets indhold kommes i gryde og varmes langsomt op, så det bliver gennemvarmt. Kødet er meget mørt, pas på det ikke går i stykker når der røres i gryden.
Saucens konsistens kan justeres med majsstivelse som er rørt op i lidt koldt vand. Brug lidt af gangen, saucen tykner først når den koger. Smages eventuelt til med lidt salt
Ris vil passe godt til med frisk persille på toppen, frisk brød til og en salat bestående af rucola/tomat/agurk/løg og en olie/eddike dressing
Retten kan forlænges ved at tilsætte mere rødvin/piskefløde eller en dåse flåede tomater per 2 portioner, samt tilsætte friske gulerødder og champignon. Gulerødder og champignon koges med i 7 – 10 minutter