Kylling med paprika og rødvin

En kraftig krydret ret, med inspiration fra den klassiske Coq au Vin. Glæd dig til smagen af bacon, champignon i en sauce af rødvin og piskefløde.

kr. 75,00kr. 145,00

Ingredienser

Kylling, Økologisk gulerod, Økologisk champignon, Økologisk løg, Bacon, Egen Kyllingebouillon (selleri),

Økologisk piskefløde, Rødvin, Økologisk hvidløg, Salt, Stærk Paprika.

 

Tilberedning

Glassets indhold kommes i gryde og varmes langsomt op, så det bliver gennemvarmt. Kødet er meget mørt, pas på det ikke går i stykker når der røres i gryden.
Saucens konsistens kan justeres med majsstivelse som er rørt op i lidt koldt vand. Brug lidt af gangen, saucen tykner først når den koger. Smages eventuelt til med lidt salt

Ris vil passe godt til med frisk persille på toppen, frisk brød til og en salat bestående af rucola/tomat/agurk/løg og en olie/eddike dressing

Retten kan forlænges ved at tilsætte mere rødvin/piskefløde eller en dåse flåede tomater per 2 portioner, samt tilsætte friske gulerødder og champignon. Gulerødder og champignon koges med i 7 – 10 minutter

Næringsindhold pr. 100 g

  • Energi, kJ 470
  • Energi, kcal 112
  • Fedt, g 6,8
    • heraf mættede fedtsyrer, g 3,1
  • Kulhydrat, g 2,9
    • heraf sukkerarter, g 2,1
  • Kostfibre, g 0,8
  • Alkohol, 0,6
  • Protein, g 8,6
  • Salt, g 0,7
Bedst før: 1 år efter produktions dato Efter åbning 3-5 dage i køleskab