Boller i karry

En klassisk dansk ret.
Helt tilbage fra 1930´erne kendes denne velsmagende og farverige ret, hvor opskriften grundlæggende ikke har ændret sig.
I denne udgave er der æbler i saucen og reven selleri i kødbollerne. Og så er der brugt en smagsfuld stærk karry

kr. 75,00kr. 145,00

Ingredienser:

Kalv og flæsk, Økologisk knoldselleri, Økologisk løg, Æble, Økologisk æg, Økologisk piskefløde, Hvedemel; Smør, Økologisk eddike (sulfitter); Salt, Stærk karry, Gurkemeje,

 

Tilberedning

Indhold fra glas kommes i en gryde og varmes langsomt op. Pas på kødbollerne når der røres i gryden, de kan være skrøbelige
Saucen er jævnet ved tilberedningen, men skal eventuelt justeres med majsstivelse som er rørt op i lidt koldt vand. Brug lidt af gangen, saucen tykner først når den koger. Smages eventuelt til med lidt salt
Serveres med ris og eventuelt lidt ekstra stærkt til

Retten kan forlænges ved at tilsætte friske æbler skåret i mindre tern. Ønskes der mere sauce kan der tilsættes piskefløde/mælk/bouillon

Næringsindhold pr. 100 g

  • Energi, kJ 607
  • Energi, kcal 145
  • Fedt, g 9,8
    • heraf mættede fedtsyrer, g 4,6
  • Kulhydrat, g 6,6
    • heraf sukkerarter, g 3,2
  • Kostfibre, g 1,6
  • Protein, g 7,1
  • Salt, g 0,4
Bedst før: 1 år efter produktions dato Efter åbning: 3-5 dage i køleskab